Meer uitleg over Dé Weddingbag

Wilt u meer uitleg over het concept  Dé Weddingbag en hoe u inspiratie kunt opdoen? Leest u dan verder. Heeft u een bedrijf gerelateerd aan het trouwen en bent u geïnteresseerd in contact met aanstaande bruidsparen kijkt u dan bij:

informatie voor bedrijven.

Informatie over Dé Weddingbag

Met het aanvragen van Dé Weddingbag ontvangt u vele leuke gadgets, kortingsbonnen en ideeën ter inspiratie van uw trouwdag
De Weddingbag wordt door een aangesloten consulente bij u thuis bezorgt, waarna De Weddingbag consulente u enkele aanbiedingen zal doen voor u trouwdag van o.a. een huwelijksfotograaf, een bruidshuis, een juwelier, een bloemist.

Hoe kunt u De Weddingbag ontvangen?

U vraagt Dé Weddingbag aan door op de knop “Dé Weddingbag” aanvragen!’ te klikken. Vervolgens dient u uw persoonlijke gegevens volledig in te vullen in de daarvoor bestemde velden en drukt u op verzenden. Binnen enkele dagen wordt er door de weddingsconsulente contact met u opgenomen om een afspraak te maken om Dé Weddingbag bij te komen brengen

Wat kost het aanvragen van Dé Weddingbag?

Het aanvragen van een Dé Weddingbag  is geheel gratis.  Dé Weddingbag wordt uitsluitend door de aangesloten weddingsconsulente aan u bezorgt, deze zal een kort advies gesprek geven over de mogelijkheden voor uw trouwdag, waarna ze u enkele aanbiedingen zal doen van bedrijven uit uw regio.

Ben ik verplicht de weddingbag consulente thuis te ontvangen?

Ja dit is de enige voorwaarden om al de leuke gatgets, en aanbiedingen uit Dé Weddinbag te ontvangen, daarnaast zal Dé Weddingbag consulenten u adviseren over de mogelijkheden voor uw trouwdag, Dé Weddingbag conculente zal samen met u kijken naar

Ben ik verplicht een opdracht te geven of een aankoop te doen?

Nee, alle offertes en aanbiedingen  die u ontvangt zijn geheel vrijblijvend en verplichten u verder tot niets.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden door Dé Weddingbag gebruikt om u een aanbieding te doen. In enkele gevallen worden deze aanbiedingen door derden aan u gedaan.

Ik heb De Weddingbag aangevraagd, maar heb nog niets ontvangen!

Wij streven ernaar om binnen enkele dagen contact met u op te nemen om u te adviseren over de mogelijkheden voor uw trouwdag. Het kan voorkomen dat er een paar dagen overheen gaat, voordat de weddingbag consulente u bereikt heeft.Indien u het idee heeft dat het mis is gegaan neem dan contact op met info@deweddingbag.nl

Hoeveel bedrijven sturen mij een aanbieding?

Dé Weddingbag is totaal anders, en zal slechts eenmalig contact met u worden opgenomen door de aangesloten weddingconsultante. deze kan u vervolgens verschillende aanbiedingen of voorstellen geven.

Ik heb een klacht over een bedrijf uit De Weddingbag!

Dé Weddingbag streeft naar betrouwbare dienstverlening. Mocht u klachten hebben over bedrijven die u via Dé Weddingbag een offerte hebben gestuurd, dan horen wij dat graag van u. U kunt ons dit laten weten via ons contact formulier of stuur een mailtje naar:
info@deweddingbag.nl

Mijn vraag staat niet in dit rijtje van veelgestelde vragen.

Mail ons uw vraag naar info@deweddingbag.nl